EXPOSICIÓ: LES LLENGÜES A CATALUNYA

L'alumnat de l'Aula d'Acollida del Col·legi Sant Josep van anar a visitar l'exposició sobre Les llengües a Catalunya organitzada pel Pla d'Entorn a la Biblioteca Jaume Fuster la primera quinzena del mes de març. La seva finalitat era mostrar la pluralitat de llengües que es parlen a Catalunya i estimular el respecte envers totes elles .

3 comentaris:

  1. Anònim3/16/2009

    Els alumnes de l’aula d’acollida del col•legi Sant Josep hem anat a la biblioteca Jaume Fuster, a veure l’exposició “Les Llengües a Catalunya”, per conèixer la diversitat lingüística del país. Hem après coneixements d’algunes de les 300 llengües que hi ha a Catalunya i les aportacions que han fet al català. Ens ha agradat molt el plafó de les diferents formes de saludar del món i el de les parts del cos en diferents llengües. Aprofitant la visita, ens han explicat el funcionament de la biblioteca i ens han informat de la possibilitat de fer-nos el carnet per poder gaudir d’aquests serveis. Ha estat molt interessant!!!

    ResponElimina
  2. Anònim3/16/2009

    Els alumnes de l’aula d’acollida del col•legi Sant Josep hem anat a la biblioteca Jaume Fuster, a veure l’exposició “Les Llengües a Catalunya”, per conèixer la diversitat lingüística del país. Hem après coneixements d’algunes de les 300 llengües que hi ha a Catalunya i les aportacions que han fet al català.
    Ens ha agradat molt el plafó de les diferents formes de saludar del món i el de les parts del cos en diferents llengües. Aprofitant la visita, ens han explicat el funcionament de la biblioteca i ens han informat de la possibilitat de fer-nos el carnet per poder gaudir d’aquests serveis. Ha estat molt interessant!!!

    ResponElimina
  3. Des del Pla educatiu d'entorn de la Vila de Gràcia saludem l'alumnat de l'aula d'acollida del Col·legi Sant Josep i la seva professora i els felicitem per enviar-nos el seu comentari. És molt important per a nosaltres que des dels centres ens feu arribar els vostres comentaris, textos, fotografies.... sobre les activitats del Pla d'Entorn

    ResponElimina